Playa del Ingles:

 

Appartementencomplexen, hotels en winkelcentra vindt u hier op elke straathoek.

 

Samen met een uitgerekt zandstrand is Playa del Ingles de ideale bestemming voor een zon-. zee- en stapvakantie.

 

Vanaf het strand loopt u in een klein uurtje naar het naastgelegen Maspalomas.

 

Ook vindt u in Playa del Ingles vele Nederlands restaurants, snackbars en kroegen. De meeste hiervan vindt u in CC Grand Chaperel. 


WTC.nl - World Ticket Center. Elke reis, zo geregeld!


Puerto de Mogan:

 

Het Venetië van Gran Canaria.


Smalle grachten onder de huizen door, smalle straatjes en vele restaurantjes. Er is een boulevard, een opgespoten zandstrand en een mooie jachthaven. Er vertrekken ferry's naar Puerto Rico en je kunt hier diverse tochten op zee maken.
Maspalomas:


Welkom in het sjiekere Gran Canaria.
Naast de vele appartementencomplexen in Campo de Golf, Sonneland en Campo International vindt u aan de kuststrook vanaf de vuurtoren van Maspalomas tot aan de urbanisatie Meloneras luxe 4 en 5 sterrenhotels.

 

Met een gezellige boulevard, winkelcentra, kermis, waterpark, casino

en een golfbaan is Maspalomas een fantastische vakantiebestemming.


Vanaf de boulevard loopt u zo het brede zandstrand op. Een strandwandeling naar Playa del Ingles, een tocht door de duinen of gewoon luieren aan het strand.
Het is aan U! 
San Augustin:

 

Dit plaatsje komt u als eerste tegen als u vanaf het vliegveld het zuiden van het eiland nadert.


Het is een rustige badplaats, maar voor wie wil is de drukte van Playa del Ingles in de nabije omgeving.
U vindt hier moderne accommodaties en gezellige visrestaurantjes. Massatoerisme kennen ze nog niet in San Augustin. Dit schijnt de reden te zijn dat de lokale bevolking hier graag komt.
Puerto Rico:  

 
Een gezellige badplaats in het zuiden van Gran Canaria.


Het zandstand bevindt zich in een baai waardoor in Puerto Rico diverse watersporten goed te beoefenen zijn. Zeilen, surfen, jetskieën of lekker op een waterfiets dobberen, in deze plaats kan het allemaal.

 

Door de trapsgewijze ligging van vele appartementencomplexen tegen de bergen aan, hebben veel appartementen een panoramisch uitzicht over zee.


Naast een sfeervolle haven, diverse winkelcentra en vele restaurants en barretjes staat Puerto Rico bekend om zijn vele zonuren en hoge temperaturen.
Las Palmas:  

 

Al hoewel de meeste toeristen in het zuiden van het eiland verblijven is het beslist de moeite waard om een dag naar de hoofdstad Las Palmas te gaan.

Deze stad ligt in het noorden van het eiland. Naast dat u er prima kunt winkelen zijn er ook diverse musea die zeer de moeite waard zijn. Zo zijn er het Casa-Museo Colón en het Museo Canario. Dit laatste museum wordt gezien als het belangrijkste museum van de Canarische Eilanden. Het bevat een interessante collectie over de voorgeschiedenis van de eilanden.
Als u een dagje niet naar het strand wilt, is deze hoofdstad zeer de moeite waard om te bezichtigen. Vanuit de zuidelijk gelegen toeristenplaatsen zijn er goede busverbindingen met Las Palmas.